Hopp til innholdet

PROGRAM

FREDAG 25/8


Slapp av, ta deg sammen og gå for det

Dag

08:00

En god start på dagen

Vi starter dagen med bevegelse og avspenning. Velg mellom en løpe- eller gåtur på en av våre oppmerkede ruter, eller delta på en av våre timer med yoga og puls trening. Ønsker man egentid eller egentrening så gjør man det.

En god morgen gir en god dag!

09:30

Registrering, kaffe og mingling

10:00

Velkommen til AVBREKK

Lisbeth og Morten ønsker velkommen til AVBREKK.

Mer info om konferansierene

AVBREKK poesi med Arne Torget

For å tre inn i AVBREKK bobla har vi fått med oss en av landets beste poeter. Med sin ordmagi setter Arne Torget stemingen på Dønhaug.

10:30

MOTETS KRAFT av Atle Vårvik

Atle Vårvik, mannen bak MOT, tidligere toppidrettsutøver med to OL og blant verdens beste skøyteløpere i 1994. Vi ser frem til foredraget MOTETS KRAFT. Kraften i enkeltmennesket er enorm. Kraften i team og lagånd er enorm. Pågangsmot, relasjonsmot og gjennomføringsmot er avgjørende for å lykkes.

Mer info om Atle og foredraget

11:30

HOPP FØR DU TØR av Aina Thunem

Aina Thunem, en energisk og scenevant Stordabu som kombinerer erfaringene sine fra improvisasjonsteater og stand-up med sin journalistiske bakgrunn til å skape foredrag som underholder og engasjerer. Vi gleder oss til foredraget; «HOPP FØR DU TØR!» Et foredrag om hvordan vi får bukt med usikkerhet og frykt slik at vi våger å drømme stort og leve modig.

Mer info om Aina og foredraget

12:30

Lunsj med Stine fra Landslaget

På AVBREKK er mat en viktig del av opplevelsen!

Landslagskokk Stine Larsen Strand serverer deilig lunsj av sunne og gode råvarer som er kortreiste og bærekraftige.

Mer info om maten vår

13:45

FRIHET PÅ TUR av Fredrik Huth Jensen

Fredrik Huth Jensen, eventyreren som oppfylte barndomsdrømmen sin om å bli safari guide og parkvokter i Afrika. Som siden har utforsket Amazonas jungelen, reist på eselryggen i Peru og motorsykkel i Guatemala, og som sommeren 2022 gikk på beina fra Svartehavet til det Kaspiske hav i 52 dager alene. Vi ser frem til et foredrag om det å leve et litt uvanlig liv, og om søken etter frihet og lykke på eventyr.

Mer info om Fredrik og foredraget

14:45

BLOMSTRENDE MEDARBEIDERSKAP av Sigrun Vårvik

Sigrun Våvik, organisasjonsutvikler, internasjonal leder og drivkraft i organisasjonen MOT fra 1994 til 2021. Vi ser frem til hennes foredrag Blomstrende medarbeiderskap, om hvordan man får medarbeidere og ledere til å blomstre, hver for seg og sammen.

Mer info om Sigrun og foredraget

15:30

AVBREKK avslutning for dagen

Vi oppsummerer dagen og avslutter programmet for dagen.

Kveld

19:00-20:30

Festmiddag med Stine fra langdslaget

Festmiddagen serveres fra 19:00-20:30.

Landslagskokk Stine Larsen Strand disker opp et festmåltid du ikke har sett makan til før. Vi legger vekt på kvalitet og bærekraft, og serverer deilig middag laget av kortreiste og bærekraftige råvarer.

Mer info om maten vår

19:00-21:00

Konsert med Alex Harry

Med gode matopplevelser kommer god musikk. Med en stemmeprakt av de sjeldne målbinder Alex Harry med sine sterke og ærlige tekster, og sin raspet vokal som treffer deg i hjerte. Ta et avbrekk og nyt et øyeblikket!

Mer info om Alex Harry

20:00

Sidersmaking med Hardanger Saft og Siderfabrikk (tilvalg)

Bli med på sidersmaking med Nils Lekve fra Hardanger Saft og Siderfabrikk.

* Sidersmakingen må man melde seg på i tillegg.

21:00

SØRINGEN & SAMEN med Anders Kråkevik

Anders Kråkevik, kjent fra TV2 serien Søringen & samen er som en moderne Espen Askeladd. Hans søken etter kunnskap, erfaringer og opplevelser, såvel som mennesker å dele disse med har fulgt han gjennom hele livet. Vi ser frem til å høre eventyr fra livet hans og da han krasjlandet med paraglider på Finnmarksvidda og ble boende med en reindriftsfamilie i 4 år.

Mer om Anders og foredraget

22:00

Låvedans på Dønhaug

Bli med på låvedans på Dønhaug når Good Foot drar stemningen i taket med rock hits fra 80- og 90-tallet.

Mer info om Good Foot og låvedans