Hopp til innholdet

Sigrun Vårvik

    Vi er stolte over å presentere Sigrun Våvik. Organisasjonsutvikler, internasjonal leder og drivkraft i organisasjonen MOT fra 1994 til 2021. Vi ser frem til hennes foredrag Blomstrende medarbeiderskap, om hvordan man får medarbeidere og ledere til å blomstre, hver for seg og sammen.

    Sigrun Vårvik har lang erfaring innen internasjonal markedsføring og salg i privat næringsliv. Hun har vært med på oppbyggingen og utviklingen av MOT siden starten i 1994 og frem til 2021. Sigrun har vært internasjonal leder med ansvar for etablering og opplæring av ledere og medarbeidere, og har holdt utallige foredrag i Sør-Afrika, Thailand, Danmark, Latvia og Norge


    I foredraget Blomstrende medarbeiderskap snakker Sigrun Vårvik om hvordan man får medarbeidere og ledere til å blomstre. Hver for seg, og sammen som i en blomstereng. Med hagen som metafor snakker hun om det å gi riktig næring, om det å behandle forskjellig og om riktig sammensetning. Sigruns brennende engasjement for både mennesker og blomster kommer tydelig frem i hennes inspirerende foredrag.