Hopp til innholdet

Aina Thunem

  Hopp før du tør!
  Hvor ofte har du tenkt: Jeg vet ikke hva jeg vil… eller Det jeg egentlig drømmer om er …

  Så hvorfor gir vi ofte opp før vi en gang har prøvd? Hvordan får vi bukt med usikkerhet og frykt slik at vi våger å drømme stort og leve modig? Dette foredraget handler om frykt, mot og muligheter – og om å ta ansvar for livet og forstå sin egen verdi. Tankevekkende foredrag som tenner gnisten i deg.

  Aina Thunem er scenevant og energisk. Hun snakker med innlevelse og humor om alt fra kommunikasjon, kroppsspråk og førsteinntrykk, til hvordan vi bruker langt mer av potensialet vårt. Hun er utdannet i journalistikk, teater og kommunikasjon og har jobbet som journalist i en årrekke. De siste 15 årene har hun fokusert på PR, markedsføring og kommunikasjon og har utdannet og inspirert selgere og selvstendig næringsdrivende med kurs og foredrag.

  I 2018 startet hun firmaet Thunem Talks og holder foredrag og kurs i kommunikasjon og motivasjon for alt fra ledergrupper til folkehøgskoleelever. Aina kombinerer erfaringene sine fra improvisasjonsteater og stand-up med sin journalistiske bakgrunn til å skape foredrag som underholder og engasjerer. Hun bruker levende historier og konkrete eksempel for å forankre kunnskapen og trollbinde publikum.

  Det er helt naturlig å tvile på seg selv. Det er også helt unødvendig. Du har alt du trenger. Du er alt du trenger å være. Du er nok helt enkelt – mer enn nok.