Hopp til innholdet

Musikk opplevelser

  Med AVBREKK kommer god musikk. Vi har gleden av å presentere dyktige artister som tar deg ut av bobla og inn i øyblikket.

  Konsert på låven med Alex Harry

  En stemmeprakt av de sjeldne. Med sterk sanger/sangskriver-påvirkning fra artister som Lewis Capaldi, James Bay og Dean Lewis, er Alex Harrys musikk drevet av en raspet vokal og akustisk gitar. Musikken hans har sterke og ærlige tekster, som alle kan relatere til, og som den talentfulle instrumentalisten han er, opptrer Alex med skarphet, holdning og overbevisning. Nyt øyeblikket!

  Les mer om Alex Harry

  Låvedans med Good Foot

  Good Foot har som mål å dra stemningen i taket på låven. Gjør dere klar for full trøkk med rock fra 80- og 90-tallet og slagere fra AC/DC, Van Halen, Whitesnake, Iron Maiden, Bon Jovi og mange flere. Gjengen fra Karmøy og Haugesund består av meget rutinerte musikere:

  Arve Risløv – Vokal og låtskriver 
  Toralf Fjelde – Trommer
  Vidar Stakkestad, Keyboard
  Erik Midtbø – Bass
  Jostein Marø, Gitar

  Les mer om Good Foot