Hopp til innholdet

Fredrik Huth Jensen

  Da Fredrik fra Hundvåg var fem år gammel visste han hva han skulle bli når han ble stor. Ikke politimann. Ikke brannmann. Ikke flyger. Han ville bli Afrikaner.

  20 år senere utdannet Fredrik seg som safari guide og parkvokter. Det var dyrene og naturen som dro ham til Afrika. Etter utdannelsen i Sør-Afrika levde Fredrik ut drømmen i Tanzania hvor han etterhvert startet et safari guide selskap, Tapac Safaris.

  Siden den gang har Fredrik levd som eventyrer. Etter ar han deltok på TV3’s Robbinson ekspedisjonen i 2007 ble han kjent med en Malaysisk prins og bodde 9 mnd. i Malaysia. Han har utforsket Amazonas jungelen, reist på eselryggen i Peru og motorsykkel i Guatemala. Sommeren 2022 la Fredrik ut på en tur som såvidt han vet ingen andre har gjennomført tidligere. Han gikk på beina fra Svartehavet til det Kaspiske hav, 52 dager alene gjennom skog, fjell og ørken med alle elementer og andre utfordringer som måtte håndteres, fysisk og mentalt.

  I dag jobber Fredrik til daglig som hjelpepleier innen mental helse, og han drar stor nytte av erfaringene fra turene sine. Vi ser frem til et foredrag om det å leve et litt uvanlig liv i norsk standard og om søken etter frihet og lykke på eventyr. Fredrik vil dele litt av sin historie, og fortelle om tur- målsetninger og forberedelser. Han vil dele hvordan han bruker turene sine til å ta tak i ting som er vanskelig, og hvordan lære seg selv å kjenne bedre slik at man kan vokse som person.

  Stikkord om foredraget

  • Eventyr og drømmer
  • Hvordan overkomme hindringer, jobbe med seg selv og vokse som person