Hopp til innholdet

Lisbeth Spies

    Lisbeth Spies er gründer og driver av MJUK. Hun er sertifisert «multistyle yogalærer» (RYT200), markedsøkonom fra BI og NLP Coach. Hun har lang erfaring som leder i ulike selskaper i Oslo og i Haugesund, og har en spesiell lidenskap for hele mennesket. Små endringer kan gjøre store forskjeller – både fysisk og mentalt.

    Lisbeth har selv praktisert yoga i ca. 10 år, og har brukt yoga og pust som verktøy for å redusere stress og til å forebygge i forhold til langtidssykefravær. Det fysiske og mentale velvære henger helt klart sammen. Etter selv å ha levd på kompromiss med egne verdier i altfor lang tid, holdt pusten og kjent på smerter i kroppen pga. stress, så vet hun fordelen med å implementere det mjuke i hverdagen. Å ha gode verdier i bunn, for å gjøre de riktige valgene i livet. Rydde og sortere i tankene, ha gode pusteteknikker og en sterk kropp. Det mjuke gir flyt i hverdagen. Lisbeth har stor tro på å bygge ledere og team basert på gode verdigrunnlag, som en del av en større strategiplan. Effekten av en god strategiplan som verktøy resulterer i en målrettet og trygg organisasjon, og en tydelig og kommunikativ merkevare. Dette skaper igjen gode resultater, motiverte ansatte og mindre sykefravær. Lisbeth er overbevist om at fremtidens vinnere i næringslivet er de som tar menneskene og verdiene i organsiasjonen på alvor.

    I foredraget forteller hun hvorfor. Ekte og ærlig. Vi ser fram til foredraget DET VAR EN GANG ET MENNESKE. Et foredrag om konsekvensene av å gå på komprimis med egene verdier i for lang tid, og hvordan små endringer kan gjøre store forskjeller – både fysisk og mentalt.