Opplev en uforglemmelig matopplevelse hos AVBREKK! Vi legger vekt på kvalitet og bærekraft, og serverer deilig lunsj og middag laget av kortreiste og bærekraftige råvarer.
I 2023 har vi gleden av å samarbeide med SPAR Uskedalen, Brødrene Hjønnevåg AS og og Engrosfrukt AS. Sammen tar vi aktivt grep for å redusere matsvinn ved å bruke gode restevarer fra Spar Uskedalen. Brødrene Hjønnevåg gir oss sjømat av ypperste kvalitet, produsert i Uskedalen etter tradisjonsrike oppskrifter. EngrosFrukt leverer oss sunn og frisk frukt og grønt som har tilbakelagt kortest mulig reise fra jordet til bordet.
Ta en kikk på noe av det vår talentfulle kokk, Stine Larsen Strand, har på menyen:
«Fattigmanns kamskjell med gulrot- og ingefærpuré, marinerte epler og fenikkel»
«Bakt fisk med sautert kål, pepperrot, kremet sopp- og persillesaus, småpoteter med urter og syltet gulrot»
«Svinekjøtt med bønner og løk, potetmos, sennepsaus og stekt blomkål»
«Sjokolade, nøtter, kirsebær og hjemmelaget marshmallow»
Vi gleder oss!