Hopp til innholdet

Konferansierene

  Lisbeth Spies

  Lisbeth Spies er gründer og driver av Raadet by Spies og MJUK. Hun er sertifisert «multistyle yogalærer» (RYT200), markedsøkonom fra BI og NLP Coach. Hun har lang erfaring som leder i ulike selskaper i Oslo og i Haugesund, og har en spesiell lidenskap for mennesket. Små endringer kan gjøre store forskjeller – både fysisk og mentalt. Hun har selv praktisert yoga i ca. 10 år, og har brukt yoga som verktøy for å redusere stress og til å forebygge i forhold til langtidssykefravær. Det fysiske og mentale velvære henger helt klart sammen.

  «Mulighetene er mange, om man bare våger»

  Morten Nilsen er grunnlegger av Avbrekk. Han er utdannet markedsøkonom fra BI og maskiningeniør fra NTNU. Tidligere har Morten startet og drevet selskaper i ulike næringer. Til daglig jobber Morten som avdelingsleder i SKF Group hvor han jobber med forbedringer i norsk industri. I en hektisk hverdag kjenner Morten godt til verdien av avbrekk, enten det er en kort løpetur i skogen, eller en lenger ekspedisjon i fjellet. Det skjer noe magisk i avbrekk. Det er her man lader batteriene og sørger for at mål og verdier henger sammen.

  «Positiv utvikling i samsvar med verdiene dine er nøkkelen til lykke»


  Morten Nilsen